Home » Laptop schoonmaken

Laptop grondig schoonmaken

Heeft u een MKB bedrijf of een kantoor waar veel wordt gewerkt met laptops? Dan is het noodzakelijk om deze ook te laten reinigen zodat bacteriën geen kans krijgen om uw personeel op te zadelen met vervelende ziekteverwekkers! Bacteriën zijn vrijwel onzichtbaar maar kunnen behoorlijk wat schade aanrichten. Mochten de bacteriën een kans zien om zich te verspreiden, zal dat zeker en vast gebeuren. DWC reinigt laptops grondig en zorgt voor een goede desinfectielaag waardoor ziekteverspreiders binnen een mum van tijd worden uitgeroeid en minder kans krijgen om zich weer tussen de toetsen van uw laptops te nestelen. Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Ook kan het u op lange termijn op de ziektekosten van uw personeel besparen. U als werkgever zorgt voor een gezonde en schone werkomgeving voor uw medewerkers waardoor deze in een hygiënische omgeving kunnen werken. Gezonde medewerkers zijn blije medewerkers!

OFFERTE AANVRAGEN

Tips voor het schoonhouden van uw laptops:

Ook kunt u zelf een aantal dingen doen om te zorgen voor een schonere werkplek en schonere laptops!

  1. Zorg ervoor dat er niet gegeten wordt op de werkplekken. Zo voorkomt u dat etensresten en kruimeltjes zich uiteindelijk laten ontpoppen tot vervelende bacteriën.
  2. Was altijd uw handen voor het toiletgebruik en voor een eetmoment. Zitten er bacteriën in de werkplekken genesteld? Dan krijgen deze minder kans om zich te verspreiden via de handen.
  3. Laat regelmatig uw laptops schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf zoals DWC.
  4. Maak de laptop regelmatig schoon met een daarvoor bestemd doekje. Gebruiken meerdere personen dezelfde laptop? Maak dan na elk gebruik de laptop even schoon.

Vragen over het schoonmaken van uw laptop?

Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan eenvoudig door middel van onze contactpagina. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn bereikbaar op het volgende nummer +31 6 24638426. Daarnaast zijn wij ook te bereiken per e-mail.

Wij bieden ook nog andere diensten aan waaronder:

Uw gehele werkplek reinigen

Hardware reinigen

Kassa’s reinigen

Winkelmandjes reinigen

Toetsenbord schoonmaken