Home » Diensten » Toetsenbord schoonmaken

Desinfecteren van uw toetsenbord

Het desinfecteren van uw toetsenbord is niet iets waar u dagelijks bij stil staat en dat is begrijpelijk. Bedenk uzelf eens hoeveel bacteriën en zich in uw toetsenbord kunnen verzamelen tussen al die kleine toetsen? Dit is een hemel voor bacteriën om zich eens even lekker tussen te nestelen en dat willen we koste wat het kost voorkomen natuurlijk! 

Toetsenborden schoonmaken

 

Zorg voor een gezonde werkplek

Zorg ervoor dat u als bedrijf ten alle tijde een gezonde werkplek aan kunt bieden aan uw personeel. Een hygiënische werkplek, waaronder het toetsenbord zorgt voor een stuk minder ziekteverzuim in uw bedrijf. Het is misschien raar maar wel een beetje raar! Er zijn diverse bacteriën op de loer die hun kansen pakken om iemand ziek te maken! 

Toetsenbord van uw laptop schoonmaken

We reinigen niet enkel de toetsenborden maar ook uw complete laptop mocht dit gewenst zijn! Ook dit doen wij met dezelfde methode. Door middel van een speciale hogedrukreiniger die gelijk zorgt voor een antibacteriële laag waardoor bacteriën zich minder snel kunnen nestelen tussen de toetsen. 

CONTACT OPNEMEN

Een toetsenbord desinfecteren doen wij zo:

Er zijn diverse manieren waarop u uw toetsenbord kunt schoonmaken, maar het blijft knap lastig om zelf alle bacteriën te verwijderen van uw toetsenbord. Het ziet er misschien uit maar dit is het hoogstwaarschijnlijk allerminst! Wij maken gebruik van een speciale hogedrukreiniger die ontwikkeld is om tussen de kleinste toetsen de bacteriën te verwijderen. Daarnaast maken wij ook gebruik van een speciaal desinfectiemiddel waardoor uw toetsenbord langer schoon blijft. 

Wij bieden ook nog andere diensten aan waaronder:

Uw gehele werkplek reinigen

Hardware reinigen

Kassa’s reinigen

Winkelmandjes reinigen