Home » Diensten » Werkplek reiningen

Fijn werken begint met een hygiënische werkplek!

Iedereen houdt van een schoon huis en natuurlijk van een schone werkplek om de te verrichten werkzaamheden uit te kunnen voeren. Wij bedoelen met een schone werkplek niet alleen de hygiene die je met het blote oog kunt zien maar ook alle bacteriën die zich zonder dat je het ziet lekker nestelen op uw werkplek! Dit kan zijn in het toetsenbord, de telefoon, het beeldscherm en bijvoorbeeld je muis. 

hardware reiningen

Wij zorgen voor een schone werkplek

Wij bij DWC zorgen voor een bacterievrije werkplek. Wist u dat u door middel van een telefoon al een hoop bacteriën kunt overdragen aan andere mensen? Vooral wanneer uw medewerkers regelmatig van werkplek wisselen of elkaars hardware gebruiken kunnen zich deze razendsnel verspreiden. Is één van uw personeelsleden ziek? Reken er maar op dat deze ook andere kan aansteken! Dit kan gaan over een lichte verkoudheid maar ook over een heftige griep! Dit wil je natuurlijk voorkomen!

Wist je dat een zieke medewerker al snel €250,- per dag kost?

Zieke personeelsleden kunnen erg hoog in de kosten lopen, terwijl dit eigenlijk makkelijk te voorkomen is. Hoe dat kan? Dat is heel eenvoudig met ons speciaal ontwikkelde apparaat!

Uw werkplek laten reinigen?

Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Dit kan eenvoudig door middel van het contactformulier. Als u deze invult streven wij ernaar om uw vragen en of aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. 

Wij bieden ook nog andere diensten aan waaronder:

Uw gehele werkplek reinigen

Toetsenborden schoonmaken

Kassa’s reinigen

Winkelmandjes reinigen