Home » Diensten » Hardware schoonmaken

Zorg voor hygiënische hardware

Het is vast even schrikken als wij u vertellen dat er zich in toetsenborden, muizen, laptops en telefoons wel duizenden bacteriën kunnen nestelen. Deze zijn niet allemaal schadelijk maar een deel van deze boosdoeners kunnen aardig wat narigheid aanrichten. Denk dan bijvoorbeeld aan een verkoudheid, huidirritaties en in sommige gevallen zelfs griep. Als één van uw medewerkers ziek is, wordt dit razendsnel doorgegeven aan uw andere personeelsleden als er geen goede hygiëne gehanteerd wordt. Dit gebeurt vaak als werkplekken worden gedeeld door uw medewerkers.

Snel en grondig uw hardware reinigen

Bij DWC hebben we voor het reinigen van hardware een speciaal apparaat ontwikkeld. Dit apparaat wordt ook wel een “trolley genoemd”. Dit is een apparaat die voorzien is van droge perslucht met een vernevelingstechniek. Hiermee wordt de hardware verneveld, zonder dat deze nat worden. Deze techniek zorgt ervoor dat al de bacteriën die zich in uw werkplek bevinden binnen een mum van tijd uitgeroeid worden.

hardware schoonmaken

Heeft u vragen over het reinigen van uw hardware?

Neem dan gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op! Dit kan eenvoudig per e-mail of door middel van ons contactformulier. Daarnaast zijn wij op werkdagen van maandag t/m vrijdag ook telefonisch bereikbaar op het nummer: +31 6 24638426

Wij bieden ook nog andere diensten aan waaronder:

Uw gehele werkplek reinigen

Toetsenborden schoonmaken

Kassa’s reinigen

Winkelmandjes reinigen

Laptop schoonmaken