Home » Kassa’s reinigen

Complete kassa systemen laten reinigen

Bent u eigenaar van een supermarkt of een grote winkel waar behoorlijk wat kassasystemen aanwezig zijn? Dan is het zeker noodzakelijk om deze goed te laten reinigen door een specialist! Op elke kassasysteem werken namelijk diverse medewerkers, waardoor bacteriën zich als een lopend vuurtje verspreiden. Dit is een erg kwalijke zaak. De kassa systemen worden bediend door verschillende handen, wat betekend dat dit dus de ultieme manier is voor diverse ziekteverwekkers om zich te verspreiden. DWC reinigt kassasystemen erg grondig waardoor bacteriën deze strijd niet zullen overleven. Dit komt ten goede van de ziekteverzuim en de ziektekosten die u als bedrijf maakt. Het desinfecteren en grondig reinigen van kassa’s kan u op de lange termijn een hoop geld besparen.

CONTACT OPNEMEN

Uw kassa’s laten schoonmaken door DWC

Waarom kiezen voor DWC? Dat is heel simpel. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen en desinfecteren van kassa’s. Dit doen wij door middel van een zelfontworpen apparaat. Dit apparaat ook wel trolley genoemd zorgt er voor dat bacteriën binnen een mum van tijd verdwenen zijn van het kassasysteem. Dit apparaat is voorzien van droge perslucht met een speciale vernevelingstechniek. Daardoor kunnen de kassa’s worden verneveld zonder dat deze vochtig worden. Daarnaast zorgen we ook voor een desinfectielaag waardoor bacteriën minder snel terug komen. Wij komen bij u in de winkel om de kassa’s schoon te maken. Het enige wat u hoeft te regelen, is dat de kassa’s leeg zijn van overige producten. Daarnaast reinigen we ook alle hardware die bij de kassa zit inbegrepen. Denk dan bijvoorbeeld aan een telefoon of de printers voor de kassabonnen.

Toetsenborden schoonmaken

Heeft u vragen over het laten reinigen van kassa’s?

Neem dan gerust, geheel vrijblijvend contact met ons op! Dit kan eenvoudig door middel van onze contactpagina. Daarnaast zijn wij op werkdagen van 08.30 tot 17.00 telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: +31 6 24638426. Direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan op onderstaande button.

OFFERTE AANVRAGEN

Wij bieden ook nog andere diensten aan waaronder:

Uw gehele werkplek reinigen

Toetsenborden schoonmaken

Winkelmandjes reinigen

Laptop schoonmaken

Hardware reinigen